Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

MovieCops

A 10 legdögösebb nő a Trónok harcában

2019. május 19. 15:00 - Santino89

Furcsa visszagondolni, de annak idején ez a sorozat még nem egy mainstream CGI móka volt, ahol minden egyes rész után lehetett menni fröcsögni az üzenőfalakra. Már akkor tömegeket mozgatott meg, de akkor még a mesteri történetszövés, a sokkoló fordulatok, a rengeteg erőszak és a szex jelentette a Trónok harca fő vonzerejét. Szinte nem múlhatott el egyetlen rész sem valamilyen erotikus közjáték nélkül, szinte nem volt olyan hölgy vagy kurva, aki a színre lépése után pár perccel, ne dobta volna le azonnal a textilt. Nem hiába mondják, hogy régen minden jobb volt. Most pedig, hogy hamarosan adásba kerül a legutolsó epizód, nézzük át, kik voltak a leggyönyörűbb, legdögösebb, legveszélyesebb, legszexibb nők a sorozat nyolc évada során. A lista mondanom sem kell, erősen szubjektív, a képek 18 karikásak, a leírások pedig spoileresek.

main-qimg-6d48963b2e48a5c72515244cc89f3261.jpg

10.

Ros

Színésznő: Esme Bianco

esme-lesbo.jpg

Ros egy prostituált, aki az Öt király háborújának kitörése után elindult Északról Királyvárba szerencsét próbálni, ahol később Varysnak kémkedett Kisujj ellenében, amiért aztán csúnya halállal lakolt Joffrey király kezel és nyílvesszeje által. A sorozat készítői valójában azért hozták létre őt, hogy a fontosabb szereplők regényben megírt gondolatait neki mondják ki hangosan a karakterek, majd mikor már nem volt rá szükség, a showrunnerek rövid úton megszabadultak tőle. Mint egy rossz kurvától.

Legszexibb pillanat: 1. évad 7. rész: Kisujj éppen az életfilozófiáját fejtegeti a bordélyban szorgosan gyakorló lányoknak, de alig tudunk figyelni rá a sok leszbi szex miatt. 

  

9.

Shae

Színésznő: Sibel Kekilli

image1_temp-403.jpg

Egy újabb prostituált, aki ráadásul az egyik legszerethetőbb férfi karakter, Tyrion szerelme volt. Sokáig azt hihettük róla, hogy megértő, intelligens, talpraesett és érzékeny nő, de csak azért, hogy aztán kíméletlenül pofán csapjon minket a filmtörténet egyik legszívszorítóbb, legmocskosabb, legmegalázóbb árulásával.

Legszexibb pillanat: 1. évad 9. rész: Rögtön az első jelenetében levetkőzött, de ha valami igazán szaftosra vágyunk, Sebil Kekilli a sorozatot megelőzően szerepelt néhány hardcore pornóban, amik netszerte könnyen fellelhetőek. 

 

8.

Melisandre

Színésznő: Carice Van Houten

1519657637_1519301342_234.jpg

Melisandre egy titokzatos keleti boszorkány, aki nem csak elvakult vallási fanatikus, hanem ha a szükség úgy hozza, testvérgyilkos démonokat szül, vagy ártatlan, aranyos kislányokat ítél tűzhalálra. Később az is kiderül róla, hogy valójában egy több száz éves vénséges undorító banya. Ha nem az elképesztően gyönyörű és tehetséges Carice Van Houten játszaná, közel sem lehetne ennyire szexi és hátborzongató egyszerre.

Legszexibb pillanat: 3. évad 8. rész: a kíméletlen boszorkány szexuális játszadozása a király törvénytelen fattyával, Gendryvel.

 

7.

Cersei Lannister

Színésznő: Lena Headey

jamie-lannister-raping-cersei-lannister-bfsays-ftr.jpg

Cersei Lannister a sorozat egyik leginkább összetett karaktere, akit sohasem szeretett a férje, cserébe Cersei titkos viszonyt folytatott nem csak saját ikertestvérével, hanem az unokaöccsével is. Mindemellett elképesztően szerette a gyerekeit, de a kegyetlensége sem ismert határokat. És akkor még csak a sorozat legelején voltunk. Lena Headey játéka messze a legjobb női alakítás az egész szériában, általa válik Cersei ördögien karizmatikus és vonzó gonosztevővé.

Legszexibb pillanat: 1. évad 1. rész egy kisfiú észreveszi az éppen kutyapózban üzekedő testvérpárt.

 

6.

Margaery Tyrell

Színésznő: Nathalie Dormer

natalie.jpg

A csalafinta mosoly és a bájos természet mögött egy céltudatos, ambiciózus és okos lány bújt meg, akiről igazából csak annyit tudunk, hogy kiválóan manipulálja az embereket. A célja pedig nem kisebb, minthogy az egész kontinens királynéja lehessen. Kétszínűsége és törtetése ellenére a családjába vetett szeretete és bizalma iránt sosem lehetett kétségünk. Nathalie Dormer pedig igazi mélységgel, erotikával és huncutsággal töltötte meg ezt a gyakorlatias, okos szerepet.

Legszexibb pillanat: 2. évad 3.rész: Margaery felajánlja magát a homoszexuális Renly királynak, aki nem képes eleget tenni házastársi kötelezettségeinek. Margaeryn és Nathalien nem múlt  a dolog, az már egyszer biztos.

 

 5.

Daenerys Targaryen

Színésznő: Emilia Clarke

daenerys-walks-naked-out-of-the-fire_-game-of-thrones-s6ep4-book-of-the-stranger-review.jpg

Lehet az utolsó évad után már nehezebb lesz ráizgulni egy őrült tömeggyilkosra, de Emilia Clarke érzékeny, mégis tekintélyt parancsoló alakításában Daenerys mindenképpen a sorozattörténelem egyik legfontosabb karakterévé válik. Ahogy az elnyomott kislányból előbb felnőtt nő, majd öntudatos vezető és kegyetlen hódító válik, az mindenképpen megér egy misét.

Legszexibb pillanat: Nehéz volt eldönteni, hogy az első évad első részének meztelen fürdője, az első évad második részének intim lovaglós pillanata, vagy a hatodik évad negyedik részének lángokból előlépő istennővé avanzsálása kerüljön ide. Végül úgy döntöttem, hogy az volt a legszexibb, amikor anyaszült meztelenül, mindenféle szégyenérzet nélkül, szépen-lassan kilépett a fürdőjéből a neki éppen ajánlatot tevő zsoldos Daario Naharis szeme láttára. Szóval 3. évad 3. rész.

 

 4.

Ygritte

Színésznő: Rose Leslie

rose-leslie-nude-body-in-the-game-of-thrones.jpg

A Trónok harca egyik leginkább szerethető, legszórakoztatóbb karaktere volt a Falon túli vad lány, neki köszönhető, hogy annak idején igazán érdekelni kezdett Havas Jon addig csigalassúsággal építgetett sztorija. Alapvetően egy kiválóan megírt karakter, de Rose Leslie természetessége, vagánysága, bája rendkívül sokat hozzátett a sorozathoz. A kémia olyan jól működött közte és a Havas Jont alakító Kit Harrington között, hogy nem csak összejöttek, hanem azóta már össze is házasodtak.

Legszexibb pillanat: 3. évad 5. rész, hát persze, hogy a barlangos huncutkodás, nem is lehet más. 

 

3.

Talisa Maegyr

Színésznő: Oona Chaplin

oona-chaplin-nude1.jpg

Chaplin unokája olyan gyönyörűséges nő, hogy akkor is menthetetlenül és végérvényesen beleszeretnénk, ha éppen úgy ismernénk meg, hogy egy másik férfi lábát fűrészeli le. Olyan ellenállhatatlanul méltóságteljes tünemény, hogy még a legegyenesebb, legbecsületesebb westerosi hadvezér is sutba dobja érte az esküjét, az ígéretét, az életét, a családját és a hadseregét. És bármilyen dühösek lehetünk azért, hogy Talisa halála a legszörnyűbb, legsokkolóbb, legfelkavaróbb pillanata ennek az amúgy is szörnyű, sokkoló és felkavaró sorozatnak, mégis valahol azt érezhetjük, hogy érte megérte.

Legszexibb pillanat: 3. évad 7. rész Robb Stark közvetlenül a szeretkezés után sem tud a haditerven gondolkodni, amíg csodálatos, mezítelen felesége ott fekszik meztelenül az ágyban. Ráadásul még be is vallja, hogy terhes. Akkori még nem sejthettük, hogy később ez mennyire fog nekünk fájni. 

 

2.

Sansa Stark

Színésznő: Sophie Turner

reactions-bran-sansa-reunion-game-thrones.jpg

Sansa nemeskisasszonyos naivitása sokakban ellenszenvet váltott ki a sorozat kezdetén, pedig már akkor is nagyon cuki volt. Önmagában érdekes a koncepció, hogy egy Disney hercegnőt belehelyeznek egy ilyen végtelenül kegyetlen, cinikus, istentelenül veszélyes világba, ahol a legnagyobb pszichopaták játszadoznak vele kényükre-kedvükre. Sansa végül felnőtt és megedződött, már se nem naiv, se nem Disney hercegnő, viszont olyan érzékien gyönyörű nővé vált, hogy ha nagyon akarnám, akkor se lennék képes levenni róla a szememet, amikor a képernyőn látom.

Legszexibb pillanat: Nála nincs ilyen. Amikor Ramsay Bolton megerőszakolta, az minden volt, csak szexi nem, amúgy pedig sem meztelenül, sem szeretkezés közben nem láthattuk soha, egyrészt azért mert a sorozat kezdetén még kiskorú volt, mire felnőtt, addigra pedig a sorozat is a neoprűdség áldozata lett, ahol már csak csúnya nőket láthatunk jó pasikkal szexelni, de őket is csak 12-es korhatárkarikás színvonalon. De ha máshonnan akarnám megközelíteni, azt is mondhatnám, hogy az utolsó három évad minden egyes pillanata a legszexibb pillanat, amikor Sophie Turner éppen a színen van. 

 

1.

Missandei

Színésznő: Nathalie Emmanuel

22-5.jpg

Egy felszabadított rabszolga, aki az utolsó leheletéig hűséges a felszabadítójához, mellékesen pedig egy kiherélt katonával jár, aki hozzá hasonlóan szintén felszabadított rabszolga. Missandei nem különösebben érdekes, vagy különösebben jól megírt, pláne nem egy különösebben jelentős karakter. Ám Nathalie Emmanuel egzotikus külseje, minden ízében tökéletes szépsége, kedvessége, önzetlensége, szerethetősége mégis egyenesen a lista élére röpíti. Csak azt sajnálom egy kicsit, hogy Daeneryssel nem tudták egy kicsit még inkább szorosabbra fogni kettejük kapcsolatát.

Legszexibb pillanat: Lehetne a hetedik évad második része, ahol egy eunuch próbálja őt tutujgatni, de mégis inkább a 4.évad 8. része, amikor meztelenül mossa a ruhácskáját a folyóparton.

21 komment
süti beállítások módosítása