MovieCops

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

2021. július 14. - Teakbois
Field64 kolléga (remélhetőleg csak ideiglenesen) felfüggeszti bloggeri pályafutását, Teakbois kolléga pedig új blogon, az általa alapított Retrokulton folytatja, a MovieCops tehát nem frissül tovább. A Retrokult ma indult világhódító útjára, és szeretettel várja a MovieCops törzsközönségének tagjait. Field64 kolléga kapcsán az általa üzemeltetett Régi idők mozija blogot ajánljuk figyelmetekbe, ahol számos olyan cikke is megtalálható, amely a MoviCops-on sosem jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://moviecops.blog.hu/api/trackback/id/tr3316627448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2021.07.14. 20:00:05

Remélem tényleg ideiglenes.
Én várom vissza.

Field64 · https://moviecops.blog.hu/ 2021.07.14. 20:22:52

@szekőcei: @gigabursch:

Sziasztok!

A Régi Idők Mozija Archívum megmarad, néha feldobok oda valamit, de azért az nem egy különösebben látogatott blog, szóval nem hiszem, hogy túl gyakran fogom frissíteni. Mindenesetre van már ott olyan cikk (18+), amely ide már nem került fel: archivregiidokmozija.blogspot.com/2021/07/reflektorfenyben-karin-schubert.html.

Persze a MovieCops is megmarad, ámbár Teakbois kolléga az új helyére, a Retrokultra viszi át innen a cikkeit. Itt most két ok merült fel, ami a leálláshoz vezetett:

1. Bő fél év után megint lepukkant a gépem, és nem tudom, mikor lesz helyrehozva vagy lecserélve. Ez most, amelyen írok, a céges gép, amelyen azért nem szívesen és nem gyakran akarok privát dolgokat csinálni.

2. Szeretném megvárni, amíg a gyakorlatban kiderül, hogy a blogok vonatkozásában mit is jelent az ún. pedofiltörvény. Eddigi célunk nem volt más, mint hogy felhívjuk a figyelmet néhány, szerintünk érdekes régi filmre, és lehetőleg objektív képet adjunk róluk. Nem állt szándékunkban például a horrorokkal a mészárlást, a Belmodo-filmekkel pedig a bűnözést népszerűsíteni, ahogyan a 18 éven felülieknek ajánlott cikkeinkkel sem akartuk a homoszexualitást reklámozni vagy öncélúan ábrázolni a szexualitást. Ugyanakkor kellő „jóindulattal” ezek a skatulyák ráhúzhatók néhány régebbi és néhány készülő cikkünkre is, ezért egyelőre a kivárás álláspontján vagyok.

Az a szempont is közrejátszott, hogy voltak bizonyos elvárásaink és reményeink úgy a közös blogolás, mint a saját anyagok vonatkozásában, melyek szintén nem igazán teljesültek.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2021.07.14. 21:05:34

@Field64: Kxrva világot élünk, tudjuk jól. Többször láttam már lehúzni a rolót itt, mint szerettem volna, de többször láttam is újra felhúzni, úgyhogy ezt is megvárom, ebben bízok..

AntiChrist 2021.07.15. 16:27:33

Sajnálattal olvasom... Többnyire "read only" üzemmódban követtem a munkásságotokat, az utóbbi időben már becsúszott egy-két komment.
Mindenesetre követni fogom a retrokultot: látom, hogy át is kerültek oda bizonyos posztok.
@Field64: Több szempontból is szomorú, amiket írsz. Egyrészt sajnálom a "magánjellegű" dolgokat (számítógép lerohadt, nem úgy sikerült a közös blogolás, ahogy szerettétek volna), másrészt a "pedofiltörvény" hatásán is újfent elgondolkodtam.
Nem akarok politikát keverni ide, úghogy csak annyit mondok: ha ez a téboly, aminek igazság szerint alighanem csak egyetlen oka van (mégpedig az ország kontroll nélküli pénzügyi kifosztása), szóval ha ez a téboly nem változik/szűnik meg valahogyan, akkor nagyon keserves évek elé néz még Magyarország. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan fognak még lelépni külföldre.

gigabursch 2021.07.16. 07:33:18

@Field64:
Fel a fejjel!

A statisztikai adatok alapján helyiértékkel kevesebb Slayer (és társai) rajongó van börtönben tömegmészárlásért, gyilkosságért, gyújtogatásért, kínzásért világszerte, mint "...a vérzését, meg a hányását", ill. "savaseső a jóanyádra" rajongó csak idehaza, akik egyébként cigányjajdaj formájában a kulturálisan alulképzett zenéik mellett mégis tekintélyes hányadban gyakorolják - sajnos - az emberélet és emberi egészség elleni cselekedeteiket.

De, hogy idézzem a jogalkalmazás kapcsán tanult diáktársam ide (is) vágó alapigazságát:
"Szerintem az elvárásoknak megfelelően legyünk kelellően felületesek!"
süti beállítások módosítása